Följ vår...

My Garden-datum pekar på 3DS-release 2011

Nintendo 3DS

Igår utannonserade Electronic Arts My Garden, en trädgårdssimulator som enligt företaget kommer att vara en av releasetitlarna för Nintendo 3DS. My Garden och Nintendo 3DS kommer alltså att släppas samtidigt.

Pressmeddelandet i vilket spelet avslöjades gav inga ledtrådar om när det kommer att ske, men på dess informationssida på Electronic Arts sajt råkade företaget avslöja att det kommer att släppas ”Spring 2011”. Sedan dess har dock informationssidan redigerats, och ”Spring 2011” har ersatts med ”TBD” (To Be Determined).

Det här ger ytterligare vikt åt spekulationerna om att Nintendo 3DS kommer att släppas här i västvärlden i mars 2011. Huruvida de stämmer får vi veta på ett Nintendo-event i veckan, där företaget slutligen kommer att avslöja konsolens releasedatum.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig