Följ vår...

GoldenEye 007 PS360 är inte uteslutet

GoldenEye 007 (Wii)

Julian Widdows, exekutiv producent för Wii-titeln GoldenEye 007 hos Eurocom, har sagt att om än osannolikt är det inte helt omöjligt att förstapersonsskjutaren kommer att släppas till PlayStation 3 och Xbox 360 någon gång i framtiden.

“We would really hope that everyone who wants to play it will go and play it this year,” sade Widdows. “We’ve spent so much time and effort, personal time and effort… You know, kids have been born! There’s a list of GoldenEye babies somewhere! This is the console we’ve made it for.”

Man kan dock aldrig veta med stora utgivare, erkänner Widdows, och konstaterar att det inte är helt omöjligt att spelet förr eller senare kommer att släppas till HD-konsolerna.

“Never say never. Who knows? Things happen, don’t they, with big publishers? But for the time being it’s all about the Wii, and that’s really how we hope people will go and experience it, because that’s how it’s been built. It’s not been built for the PS3 and Xbox 360, it’s been built for this.”

GoldenEye 007 släpps till Wii och DS i slutet av november. Du hittar de första bilderna från den senare versionen här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig