Följ vår...

Super Motherload på väg till WiiWare

Super Motherload

Defend Your Castle-utvecklarna XGen Studios har nu officiellt tillkännagivit att Super Motherload är på väg till WiiWare. Super Motherload är en uppföljare till Flash-spelet Motherload, och bygger som föregångaren på att spelaren gräver tunnlar i marken i jakt på värdefulla mineraler och skatter.

Super Motherload erbjuder dock även nyheter som kooperativt spel för upp till fyra spelare, upplåsbara grävmaskiner, nya platser att besöka, nya mineraler att gräva efter och nya uppgraderingar att spendera dem på.

“We’re pleased to announce that the next title in the Motherload series, which has already garnered in excess of 50 Million plays online, will be multiplayer co-op digging adventure Super Motherload.

Fans already familiar with classic Motherload should be pleasantly surprised with the addition of many new features alongside gameplay which holds true to the series’ originator” sade Skye Boyes, XGens grundare.

Super Motherload förväntas släppas till WiiWare i slutet av 2010. Fler bilder och en och annan trailer bör komma inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig