Följ vår...

Sega: Sonic Colours blir ”lika bra eller bättre” som 2D-spelen

Takashi Iizuka, producent för Segas kommande Wii- och DS-titel Sonic Colour, har sagt att han tror att 3D-plattformaren kommer att bli ”lika bra eller bättre” än de tidiga 2D-titlarna med den blåa igelkotten.

“The team think they know the problem (with 3D Sonic games), but the reason behind it is because those games in 3D didn’t live up to the expectation of the fans.

In Sonic Colors, the team looked back at previous Sonic games and looked at the pros and cons of each title, and they hope they have addressed all the goods and bads in Sonic Colors. We believe that this Sonic game is as good as or even better than the 2D Sonic games.”

I början av augusti sade Iizuka att han tyckte att Sonic-fansen var ”så gott som omöjliga att tillfredsställa”. Lyckas de göra ett spel vars kvalitet trumfar de första spelen i serien kommer åtminstone jag känna mig ganska nöjd.

Sonic Colours släpps till Nintendo Wii och DS den 24 november.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig