Följ vår...

Machinarium och Super Motherload till WiiWare

Machinarium

XGen Studios, utvecklaren bakom WiiWare-titeln Defend Your Castle, har tillkännagivit att de har två nya titlar på gång till WiiWare. Eller ja, nya kanske är att ta i – åtminstone den ena har varit äventyrsgenrens stora snackis i över ett år vid det här laget.

XGen Studios teamar alltså upp med Amanita Design för att konvertera den prisbelönta point-and-click-titeln Machinarium till Nintendo Wii:s nedladdningstjänst. Spelet blev utsett till förra årets bästa indie-titel av flera publikationer, och har dessutom fått priser för grafik- och ljuddesign.

Det andra spelet som är på väg till WiiWare är Super Motherload; uppföljaren till ett populärt flash-spel (som jag aldrig har hört talas om). Det kommer bland annat att innehålla stöd för fyra spelare och drop in-drop out kooperativt spel.

Bägge spelen förväntas släppas ”under de närmaste månaderna”. Mer information inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig