Följ vår...

Första detaljerna om Ace Attorney Investigations 2

De första detaljerna om den nyligen avslöjade uppföljaren till Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth har nu nått allmänheten. Spelet, som heter Gyakuten Kenji 2 i Japan, saknar fortfarande ett releasedatum, men ett spelbart demo kommer att finnas tillgängligt på Tokyo Game Show 2010 nästa vecka.

Precis som i föregångaren spelar åklagaren Miles Edgeworth huvudrollen, och precis som i föregångaren kommer man att få undersöka bevisföremål och förhöra vittnen i jakt på gärningsmannen bakom en serie av brott. Ett par nya spelfunktioner kommer att introduceras, men vilka de är och hur de fungerar vet vi inte ännu.

Mer information om sådant bör dock komma efter Tokyo Game Show nästa vecka, så håll ögonen öppna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig