Följ vår...

Firmware 4.3 släppt till Nintendo Wii

Nintendo har följt upp morgonens 1.4.1U-uppdatering av mjukvaran i Nintendo DSi med firmware-uppdatering 4.3 till Wii. Till skillnad från DSi-uppdateringen verkar det dock som att firmware 4.3 bjuder på lite mer än bara ”improvements to system performance”.

”Because unauthorized channels or firmware may impair game play or the Wii console, updating to Wii Menu version 4.3 will check for and automatically remove such unauthorized files. In addition, there are some behind the scenes enhancements that do not affect any prominently-used features or menus but will improve system performance.”

Använder du vissa okonventionella metoder när du införskaffar spel kan det alltså vara värt att tänka två gånger innan du uppdaterar till 4.3.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig