Följ vår...

Spector är ”intresserad” av Epic Mickey 2

Epic Mickey

Warren Spector, chef för Junction Point Studios och producent för kommande Epic Mickey, har upprepat att om tillfälle ges vill han utveckla en uppföljare till Nintendo Wii-titeln. Beslutet ligger dock inte hos honom, konstaterar han.

“I’ve been pretty upfront that I have no interest at all in doing something that’s just a one shot. Certainly it has been conceived as something that could become a franchise because that’s all I’m interested in doing.

Not because I want to build a brand and make a ton of money but because there are so many stories to tell. Whether that actually happens is way above my pay grade.”

En förutsättning för att ett spel ska få uppföljare brukar vara att de går med vinst, vilket många hardcore-titlar till Wii har misslyckats med. Om Epic Mickey blir en av dem får vi veta när det släpps i slutet av året.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig