Följ vår...

Sakamoto diskuterar Wii:s uppföljare

Yoshio Sakamoto, speldesigner hos Nintendo och mannen bakom Metroid-serien, har sagt att Nintendo har en tradition av att lansera konsoler med överraskande egenskaper, och att deras nästa stationära inte kommer att bli något undantag. Tydligen kommer uppföljaren till Wii att lämna oss ”med munnarna öppna”.

“At Nintendo we always have the obligation to surprise users with a new game console,” sade Sakamoto. “We have never done what others have. We prefer to create something new that catches attention, and I think this will continue this time as well. Surely the new Nintendo machine will leave you all with your mouth open.”

Det kan dock dröja innan företagets nästa stationära konsol avtäcks. Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, sade nyligen att de inte ser något ”immediate need” att ersätta Nintendo Wii.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig