Följ vår...

Därför släpps inte Mega Man Universe till Wii

Mega Man Universe

För ett par veckor sedan avtäckte Capcom Mega Man Universe, en ny, nedladdningsbar sidoscrollare med företagets populära blåa cyborg i huvudrollen. Till skillnad från Mega Man 9 och Mega Man 10 kommer Mega Man Universe dock inte att släppas till WiiWare, men det beror tydligen inte på brist på intresse från Capcoms sida.

På Penny Arcade Expo-mässan i Seattle förra veckan förklarade en representant från företaget att de var väldigt intresserade av att göra en WiiWare-version av Mega Man Universe. Spelets storlek gjorde det dock omöjligt att släppa det till Nintendos nedladdningstjänst, då Nintendo har bestämt en gräns för hur stora WiiWare-spel får vara.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig