Följ vår...

High Voltage är ”intresserade” av 3DS

Conduit 2

Keith Hladik, producent hos High Voltage Software, har sagt att de ännu inte är säkra på vad de ska göra efter att deras Wii-titel Conduit 2 har släppts. Det finns dock en hel del intresse för Nintendo 3DS hos företaget, sade han.

“We’re committed to the Wii for Conduit 2. We like the platform and we like the controls. Our main focus at this point is delivering a kick-ass sequel. Where we go beyond that is still something to be figured out — we like what we’ve created in the series and would love to continue telling more stories in the Conduit universe.

In regards to the 3DS, I was absolutely blown away by it at E3. It’s something special and I know that there is a lot of interest in it here at the company. We’ll see what happens.”

Igår avslöjades det att Conduit 2 har försenats till första kvartalet 2010. Vad en av Nintendos viktigaste tredjepartsutvecklare gör efter att det har släppts återstår alltså att se.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig