Följ vår...

DSi och DSi XL får lägre priser i USA

Nintendo of America har tillkännagivit att de kommer att sänka priserna på Nintendo DSi och Nintendo DSi XL i USA den 12 september. Priset på DSi kommer att sänkas till 149,99 dollar (1 118 kronor), medan priset på DSi XL minskas till 169,99 dollar (1 267 kronor). DS Lite kommer att fortsätta kosta 129,99 dollar (969 kronor).

“We know shoppers want to get the maximum value out of every dollar they spend,” sade Nintendos Cammie Dunaway. “Our new Nintendo DSi prices make it easier than ever for consumers to access the tremendous variety of games, applications and social tools on the Nintendo DSi and Nintendo DSi XL systems.”

Det finns ännu inga indikationer på att prissänkningarna kommer att nå Europa. Nintendos nästa bärbara konsol, Nintendo 3DS, förväntas släppas i västvärlden tidigt nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig