Följ vår...

Square Enix Kawazu jobbar på nytt rollspel

Final Fantasy Crystal Chronicles

Akitoshi Kawazu, producenten bakom Final Fantasy Crystal Chronicles-spelen, jobbar på ett nytt, ännu ej tillkännagivet rollspel. Det avslöjades i det senaste numret av Nintendo Power. Mer information än så hade dock Nintendo Power inte att bjuda på; de noterade bara att rollspelet ”remains a secret for now, but you can bet it won’t play things safe.”

Att projektet avslöjas i en Nintendo-tidning behöver inte nödvändigtvis betyda att det kommer att släppas till någon av Nintendos konsoler – Kawazu har också producerat spel till Xbox 360 och PlayStation 3. Då han enbart har jobbat på spel till stationära konsoler tidigare verkar det inte heller troligt att det utvecklas till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig