Följ vår...

Spector vill göra fler Epic Mickey-spel

Epic Mickey

Warren Spector, producent hos Epic Mickey-utvecklarna Junction Point Studios, har sagt i en intervju att han är intresserad av att utveckla fler spel med Disneys populära seriefigur – eller åtminstone i den värld som Epic Mickey utspelas i.

Frågan Spector fick var huruvida han är intresserad av att utveckla en uppföljare till Epic Mickey.

“Yes, I have no interest on working on one offs. I want to do things that have a life beyond me, beyond the team, beyond a single game… I hope there are wasteland games featuring Mickey Mouse and also the Lucky Rabbit for years to come. We’re doing comic books and graphic novels, I want Wasteland to live on beyond this game.”

En förutsättning för att ett spel ska få uppföljare brukar vara att det går med vinst, och enligt Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan, bör det inte bli ett problem i Epic Mickeys fall. I det senaste avsnittet av GameTrailers talkshow Bonus Round förutspådde han att spelet kommer att bli den mest sålda tredjepartstiteln till Wii hittills.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig