Följ vår...

Doctor Who på väg till Wii och DS

BBC och Koch har tillkännagivit Doctor Who: Evacuation Earth till Nintendo DS och Doctor Who: Return to Earth till Wii, vilka bägge kommer att släppas ”inom de närmaste månaderna” i utvalda europeiska länder.

Matt Smith och Karen Gillen, skådespelarna bakom huvudkaraktärerna i den berömda TV-serien, kommer att bidra med sina utseenden. Spelen utvecklas av Asylum Entertainment.

“We are incredibly excited to be collaborating with BBC Worldwide on these two new games,” said Simon Bailey, Asylum Entertainment. “It is our firm belief that the franchise has massive potential on the Nintendo DS and Wii formats and it’s an honour to be bringing Doctor Who video games to the show’s huge fan base.”

Det är ännu okänt när spelen kommer att släppas, eller om de överhuvudtaget kommer till Sverige. Vi håller ögonen öppna efter mer information.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig