Följ vår...

EA avslöjar sin gamescom 2010-lineup

Electronic Arts har med två veckor kvar till årets upplaga av gamescom-spelmässan i Köln avslöjat vilka titlar som företaget kommer att visa upp. Listan är lång, men domineras av titlar till Xbox 360, PlayStation 3 och PC. Bland dem hittar vi Crysis 2, Dragon Age 2, Dead Space 2 och Bulletstorm.

Samtliga titlar på listan kommer att finnas på mässgolvet, tillgängliga för allmänheten att plocka upp och pröva. Ännu fler kommer att visas upp bakom stängda dörrar för medlemmar av pressen. Hela listan följer.

 • Bulletstorm
 • Crysis 2
 • Darkspore
 • Dead Space 2
 • Dragon Age 2
 • EA Sports Active 2
 • FIFA 11
 • FIFA Manager 11
 • EA Sports MMA
 • Medal of Honor
 • Need for Speed: Hot Pursuit
 • Rock Band 3
 • The Sims: Medieval
 • Star Wars: The Old Republic
 • Harry Potter and the Deathly Hollows – Part One
 • The Sims 3 on Consoles
 • Madden NFL 11 on iPhone
 • Monopoly Streets

Electronic Arts avslöjade även att företagets gamescom-presskonferens kommer att strömmas live på nätet. Du som vill spana in de senaste tillkännagivandena, filmerna och nyheterna från företaget kommer att kunna göra så här. Electronic Arts presskonferens hålls den 17 augusti.

gamescom 2010 pågår mellan den 18 och 22 augusti.

En kommentar

 1. […] the rest of the post here: EA avslöjar sin gamescom 2010-lineup | Nintendo-nyheter.se Post a […]

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig