Följ vår...

Professor Layton and the Lost Future släpps i oktober

Professor Layton and the Lost Future

Bergsala har skickat ut ett pressmeddelande som avslöjar att nästa spel i pusselserien Professor Layton, Professor Layton and the Lost Future, kommer att släppas i Sverige den 22 oktober. Spelet, känt som Professor Layton and the Unwound Future i staterna, släpptes i Japan i augusti 2008 och når USA:s spelbutiker i slutet av september.

Professor Layton and the Lost Future börjar när Professor Layton får ett brev från sin lärling Luke, daterat tio år i framtiden. I brevet berättar Luke om en katastrof som har inträffat i framtidens London. Professor Layton och den samtida versionen av Luke reser till London och använder en tidsmaskin för att resa till framtiden och ställa saker och ting till rätta.

Professor Layton and the Lost Future kommer att innehålla totalt 165 pussel, och fler kommer att göras tillgängliga via DSiWare efter release. Du hittar bilder av spelet här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig