Följ vår...

Här är Square Enix gamescom 2010-lineup

Square Enix

Square Enix har publicerat en lista över de titlar som företaget kommer att visa upp på årets gamescom-mässa i Köln i slutet av den här månaden. Den mest intressanta titeln för ägare av Nintendos konsoler är Nintendo DS-titeln Final Fantasy: The 4 Heroes of Light. Inga spel till Wii i år.

Med titlar som Kane & Lynch 2: Dog Days, Lara Croft and the Guardian of Light och Deus Ex: Human Revolution har Square Enix dock laddat upp ordentligt med godsaker för Xbox 360, PlayStation 3 och PC-ägare. Hela listan över de titlar som företaget plockar med sig till gamescom 2010 följer.

  • Deus Ex: Human Revolution (PS3, 360, PC)
  • Final Fantasy XIV (PS3, PC)
  • Final Fantasy: The 4 Heroes of Light (NDS)
  • Front Mission Evolved (PS3, 360, PC)
  • AD 2171 (?)
  • Kane & Lynch 2: Dog Days (PS3, 360, PC)
  • Kingdom Hearts: Birth by Sleep (PSP)
  • Lara Croft and the Guardian of Light (PS3, 360, PC)

gamescom 2010 pågår mellan den 18 och 22 augusti i Köln, Tyskland.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig