Följ vår...

Här är Nintendos gamescom 2010-lineup

gamescom

Nintendo har följt Square Enix exempel och avslöjat vilka titlar som företaget kommer att visa upp på gamescom-mässan i Köln senare den här månaden. Så gott som alla titlar som fanns på E3-mässan i Los Angeles i juni finns med på listan.

De största Wii-titlarna är The Legend of Zelda: Skyward Sword, Metroid: Other M, Wii Party, Donkey Kong Country Returns, Kirby’s Epic Yarn med flera, medan Nintendo DS-fansen bland annat kan se fram emot Golden Sun: Dark Dawn, Professor Layton and the Lost Future och Mario vs Donkey Kong Miniland Mayhem.

Nintendo 3DS omnämns dock inte. Förhoppningsvis får vi ett klargörande från Nintendo om huruvida konsolen kommer att finnas på plats eller inte inom kort. Att de inte kommer att hålla någon presskonferens vet vi dock sedan tidigare – det avslöjade företaget förra veckan.

Listan över de titlar som företaget kommer att visa upp följer.


Wii

 • Metroid: Other M
 • Tetris Party Deluxe
 • Wii Party
 • Donkey Kong Country Returns
 • Kirby’s Epic Yarn
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword

DS

 • Art Academy: Learn Painting and Drawing Techniques
 • Tetris Party Deluxe
 • Professor Layton and the Lost Future
 • Golden Sun: Dark Dawn
 • Mario vs Donkey Kong: Miniland Mayhem

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig