Följ vår...

Activision bekräftar gyllene handkontroll för GoldenEye 007

GoldenEye 007

Ända sedan det först började ryktas om att Activision hade planer på att återuppväcka GoldenEye 007-varumärket har rykten också gjort gällande att en speciell, förgylld Wii Classic Controller skulle lanseras samtidigt som spelet. Det nya GoldenEye 007-spelet avtäcktes som bekant på E3-mässan förrförra månaden, och nu har Activision även avslöjat den gyllene Classic Controllern. Du ser en bild av den ovan.

GoldenEye 007 kommer att släppas i två utgåvor; en till vanligt butikspris men utan handkontroll, och en lite dyrare variant där den förgyllda handkontrollen ingår. Det verkar inte finnas några planer på att sälja handkontrollen separat. Inte i dagsläget, åtminstone.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig