Följ vår...

Spector: PS360-version av Epic Mickey är inte omöjligt

Epic Mickey

Warren Spector, lead designer för Epic Mickey, har sagt att med rörelsekontroller på väg till Xbox 360 och PlayStation 3 är det inte omöjligt att Disney-plattformaren kommer att konverteras till konsolerna. Beslutet ligger dock inte hos honom, sade han.

“Before Move and Kinect I probably would have said no, because the game is built around gesturing. Now, however, there’s no reason technologically why we couldn’t. But that decision is really above my pay grade, and no one’s asked me for a port.”

Spector verkar dessutom vara ganska nöjd med att Epic Mickey förblir Wii-exklusivt till vidare.

“I’ve been a Nintendo fan, well, not as long as I’ve been a Disney fan, but a long time, and I’ve been pretty open about the fact that the Zelda games are some of my favorite of all time. So, we’re a Wii exclusive and I’m happy about that.”

Epic Mickey släpps i slutet av året.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig