Följ vår...

Warriors of Rock släpps i september

Guitar Hero: Warriors of Rock Wii

Activision har avslöjat att Guitar Hero: Warriors of Rock kommer att släppas i Europa den 24 september. De sade samtidigt att de första 1 000 000 sålda exemplaren av spelet kommer att innehålla ett nytt album från Soundgarden vid namn Telephantasm: A Retrospective, som innehåller en samling av bandets mest populära låtar.

“There are a lot of different ways to get your music out (and) … this clearly to me is one way to do that,” sade bandets huvudgitarrist Chris Cornell. “Guitar Hero has actually turned on a lot of young music fans to music that they otherwise might not have ever heard.”

Guitar Hero: Warriors of Rock släpps till PlayStation 3, Wii, och Xbox 360 och innehåller sammanlagt 95 låtar.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig