Följ vår...

Zelda är inte svärdet i Skyward Sword

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Eiji Aonuma har slagit hål på ryktet om att svärdet i The Legend of Zelda: Skyward Sword kommer att förvandlas till prinsessan Zelda under spelets gång. Han avslöjar dock att det kommer att förvandlas till en annan ”feminine figure”.

“Basically what leads Link on this adventure is the Skyward Sword. When that sword is actively guiding Link it actually transforms into a feminine figure. I wouldn’t say that it’s female per se but it’s a feminine figure. It would be kind of nice to keep this a mystery, but I can tell you right now that it is not Zelda.”

Frågan nu är bara vem svärdet kommer att förvandlas till, och vilken roll hon har i spelets handling. The Legend of Zelda: Skyward Sword släpps till Nintendo Wii i början av nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig