Följ vår...

Inga 3DS-titlar från Capcom det här finansåret

Super Street Fighter IV 3D

Capcom har uppgett under en frågesession med investerare att de inte kommer att släppa några Nintendo 3DS-titlar under det här finansåret, som slutar den 31 mars 2011. Nintendo har sagt att Nintendo 3DS kommer att släppas före den 31 mars 2011, vilket bör innebära att Capcom 3DS-titlar Super Street Fighter IV 3D Edition och Resident Evil: Revelations inte kommer att vara tillgängliga vid konsolens lansering.

“We broke the news at E3 2010 that development is underway for Resident Evil: Revelations (tentative title) and Super Street Fighter IV 3D Edition,” sade Capcom. “But we do not expect these titles to be ready for release this fiscal year” fortsatte de, och tillade att de inte har “set any specific dates at this time” för titlarna.

Vi bör inte heller räkna med mer information om titlarna inom den närmaste tiden, då Capcom inte kommer att närvara på årets gamescom-mässa i Köln i slutet av månaden. Det är dock möjligt att företaget kommer att avslöja något på Tokyo Game Show i september.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig