Följ vår...

EA Play tillkännager Create till Wii

Create (PS3)

Electronic Arts har tillkännagivit Create, en ny titel till Xbox 360, PlayStation 3, PC, Mac och Wii från företagets Guildford-baserade Play-serie. Create låter spelarna skapa och dela med sig av “imaginative gameplay challenges where the solutions are fuelled by the creativity of the player.”

“Create uses families’ imaginations to develop new ways to play together that are both fun and challenging,” sade EA Play’s Harvey Elliott. “We wanted to design a game where the entire family can explore, decorate, and solve challenges where no solution is wrong and the only limit is the imagination.”

Spelet släpps i slutet av året, och mer information och bilder från Wii-versionen av Create kommer förhoppningsvis inom kort. Bilden ovan är från PlayStation 3-versionen.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig