Följ vår...

Ono om Super Street Fighter IV 3D

Super Street Fighter IV 3D

Yoshinori Ono, producent hos Capcom, har sagt att gameplayet i Nintendo 3DS-titeln Super Street Fighter IV 3D kommer att vara mycket snarlikt det i storasyskonen till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. Att Nintendo 3DS kan visa 3D-grafik behöver inte betyda att spelen till konsolen ska ha 3D-gameplay, menar producenten.

“Gameplay will be the same as Super Street Fighter IV,” lovar Ono.

Yoshinori Ono sade att teamet prövar olika kontrollalternativ för spelet, och att de överväger att lägga till specialattacker till den rörelsekänsliga skärmen. Han sade även att de överväger att använda konsolens trådlösa anslutningar. Han gick dock inte närmare in på vad han menade.

Super Street Fighter IV 3D förväntas släppas någon gång under nästa år, och kommer att innehålla samtliga 35 slagskämpar från Super Street Fighter IV.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig