Följ vår...

Nintendo avfärdar 3DS påstådda releasedatum

Tidigare idag publicerade Bloomberg Japan en artikel i vilken de påstod att Nintendo har sagt att Nintendo 3DS kommer att släppas någon gång före oktober 2010. Nu har Nintendo avfärdat Bloomberg Japans artikel som ”Chinese whispers”.

“No – we’ve not announced anything to Bloomberg or anyone else,” sade Nintendo UK till VG247.

“It’s just speculation. It might be a case of Chinese whispers, as we have confirmed to Bloomberg there will be an event on the September 29 in Japan where we intend to discuss launch timings, price and shipment details.”

Chinese whispers är namnet på den lek där en rad personer sitter i en cirkel och ett ord eller en mening ska viskas vidare från person till person, vilket brukar resultera i att det ursprungliga meddelandet förvanskas.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig