Följ vår...

Call of Duty: Black Ops DS avtäckt

Activision har avtäckt Nintendo DS-versionen av Infinity Wards kommande förstapersonsskjutare Call of Duty: Black Ops. DS-versionen utvecklas av n-Space, studion som även utvecklar DS-versionerna av Tron: Evolution och GoldenEye 007, och studion verkar ha lånat en hel del aspekter av storasyskonen till Xbox 360, PlayStation 3 och PC.

Utöver en enspelarkampanj som visar händelser från de andra versionerna av spelet ur andra perspektiv innehåller Call of Duty: Black Ops DS ett kooperativt läge för två spelare och multiplayerlägen för upp till sex spelare. Spelet använder samma motor som tidigare DS-spel i Call of Duty-serien, men enligt n-Space har den optimerats kraftigt.

Du hittar de första bilderna på DS-versionen nedan. Call of Duty: Black Ops släpps till Xbox 360, PlayStation 3, PC och Nintendo DS den 9 november.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig