Följ vår...

Pachter: 3DS att kosta 250 dollar, ha dyrare mjukvara

Nintendo 3DS

Michael Pachter har sagt att han tror att Nintendo 3DS kommer att kosta 250 dollar per exemplar i USA, och att mjukvaran kommer att kosta mer än mjukvaran till Nintendo DS. Pachter menar att konsolen är så pass revolutionerande att de höga priserna är motiverade.

“We view the 3DS as a revolutionary device, and expect its launch to spur hardware and software sales,” sade Pachter. “Due to the unique 3DS experience previewed by Nintendo at E3 this year, we believe Nintendo will be able to sell millions of units even at a price of upwards of $250.”

“From a software perspective, we believe Nintendo will be able to increase DS software prices, from a blended average of around $25 today to over $29 next year,” tillade han.

250 dollar motsvarar drygt 1 800 kronor, men med momsen i Sverige kan vi räkna med att Nintendo 3DS kommer att kosta bra mycket mer än så – förutsatt att Pachter har gissat rätt, vill säga. Nintendo 3DS släpps tidigt nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig