Följ vår...

Schappert: 3DS att sälja ”like hot cakes”

Nintendo 3DS

John Schappert, chief operating officer hos Electronic Arts, har berättat för Eurogamer att han tycker att Nintendo 3DS är en ”incredibly cool device”, och att han tror att den kommer att sälja ”like hot cakes”.

“The 3DS is just incredibly cool. The 3DS is magical,” sade han. “You put that in your hand, you look down, and all of a sudden it’s in 3D without glasses. That’s an amazing experience. I’m a huge fan.”

“I think that device is going to sell like hot cakes. I think it’s going to do incredibly well, and in typical Nintendo fashion they have re-energized the industry, yet again. I give them nothing but credit and we are excited to be supporting that platform with Madden, FIFA, and The Sims that we announced.”

Schappert sade även att han tycker att PlayStation Portable är ”challenged” för tillfället, men han skulle vilja se Sony ”breath new life” i konsolen. Nintendo 3DS släpps tidigt nästa år.

2 kommentarer

  1. Peter skriver:

    Hot Cakes.
    Hur skall man tolka det.
    Har aldrig hört talas om att varma kakor (eller menar han tårtor?) säljer bra men det kanske dem gör i USA.

  2. Anders Norén skriver:

    Jo, det är ett ganska vanligt uttryck i Nordamerika. Gör sig inte riktigt när man översätter det.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig