Följ vår...

THQ jobbar på ”very innovative” Wii-titel

Ian Curran, chef för utgivning hos THQ, har i samtal med Computer and Videogames avslöjat att företaget jobbar på en ”very, very innovative” Wii-titeln som de inte avslöjade på E3-mässan i juni.

“There’s something else that we’re going to reveal later on in the year that wasn’t at E3, which is just very, very innovative. There are very few people who know about it at the moment. It’s not another Kinect thing – it’s to do with the Wii.”

THQ har en liten meritlista med intressanta Wii-titlar, som de Blob och Deadly Creatures, och trots att åtminstone den senare sålde dåligt verkar de fortfarande vara intresserade av att utveckla nya spel till konsolen. Mer information inom kort, förhoppningsvis.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig