Följ vår...

Bekräftat: Inget Capcom på gamescom i år

Capcom har bekräftat gårdagens rykte om att de inte kommer att närvara på gamescom 2010-mässan i Köln nästa månad. Via företagets blogg förklarar Capcom att de inte kan berättiga att närvara på mässan när de endast har ett par handfull titlar att visa upp.

“GamesCom allows publishers and developers an excellent opportunity to promote their titles to both consumers and media,” förklarar företaget.

“Therefore when taking the decision to exhibit we must weigh up what we can offer both of these groups at that time. In the case of consumers we feel it makes sense for them to experience the titles that will be available in stores over the next few months and right now we have confirmed two titles for release between August and the end of the year – Dead Rising 2 and Sengoku Basara Samurai Heroes.”

“As you are probably aware the first Dead Rising was banned in Germany and as we are still awaiting a verdict from the USK for Dead Rising 2 it would be remiss of us to promote the sequel to consumers in Germany. While Sengoku Basara is a great title we cannot justify solely exhibiting this one game.”

Capcom är inte den första utgivaren att skippa årets gamescom-mässa. I början av juli avslöjade Sega att de inte heller har några planer på att närvara.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig