Följ vår...

GoldenEye pushar Wii ”incredibly hard”

GoldenEye 007

Julian Widdows, ansvarig producent för GoldenEye 007 hos Eurocom, har sagt att företaget pushar konsolen oerhört hårt med förstapersonsskjutaren.

“I think Eurocom also have something to prove. That [Wii] is a perhaps sometimes underrated and underused piece of hardware. They’re pushing it incredibly hard, I mean the graphics are phenomenal and their production values, both cinematic and facial animation production values, the destructibility is incredible for the platform.”

Om du vill se exakt hur hårt GoldenEye 007 pushar konsolen kan du titta på en bunt bilder från spelet som Eurocom släppte förra veckan. Du hittar dem här. GoldenEye 007 släpps till Wii och Nintendo DS i november.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig