Följ vår...

Rykte: Nintendo 3DS till Europa i mars

Nintendo 3DS

Källor som VG247 har varit i kontakt med har uppgett att Nintendo har sagt till brittiska spelutgivare att Nintendo 3DS kommer att släppas i Storbritannien i mars nästa år. Nintendo anordnar tydligen möten runt om i landet för att träffa spelutgivare och dela med sig av information om systemet.

När sajten kontaktade Nintendo UK för en kommentar fick de följande svar:

“That’s rumour and speculation as we’ve not announced any date for 3DS.”

I slutet av juni sade ett antal brittiska återförsäljare att de trodde att 3DS kommer att släppas i början av 2011. Nintendos officiella ställning i frågan är att konsolen kommer att släppas i samtliga regioner före mars 2011.

En kommentar

  1. MYMiC skriver:

    Åh, vad roligt! Hoppas att det stämmer 😀

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig