Följ vår...

Ghost Trick kan bli Takumis sista DS-spel

Ghost Trick: Phantom Detective

Shu Takumi, producent hos Capcom och mannen bakom Ace Attorney-serien, har sagt att hans kommande äventyrstitel Ghost Trick: Phantom Detective kan bli det sista DS-spelet han utvecklar. Han sade också att han skulle vilja få möjligheten att utveckla ett nytt Ghost Trick-spel till Nintendo 3DS.

“I can only guess as you would – but perhaps this would be the last…? …I did try out 3DS at E3 and I was flabbergasted to the 3D technology as a long standing fan of the idea since the days of Virtual Boy. I’d love to see Ghost Trick: Phantom Detective in 3D but… you know what you have to do for that to come true!”

Tycker du att kombinationen av Ghost Trick och Nintendo 3DS låter lockande får du alltså se till att plocka fram plånboken när Ghost Trick: Phantom Detective släpps till Nintendo DS i vinter.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig