Följ vår...

Mega Man Universe till PSN och XBL

Tidigare idag berättade vi att Capcom har teasat ett nytt spel på företagets community-blogg. Vi förutspådde att spelet skulle visa sig vara Mega Man Universe, som Capcom varumärkesskyddade i april, och för en gångs skull träffade vi rätt. Dessvärre kommer det inte att släppas till Nintendo DS eller Wii.

Capcom har skickat ut ett pressmeddelande i vilket de avslöjar att Mega Man Universe är på väg till PlayStation Network och Xbox Live Arcade. Enligt pressmeddelandet kommer det här bli ett Mega Man-spel som erbjuder “the core experience fans want”, och i den teaser-film som släpptes i samband med tillkännagivandet ser vi hur Mega Man anfaller fiender ur 2D-vy och förvandlas till Ryu från Street Fighter-serien och Arthur från Ghosts ‘n Goblin-spelen.

Exakt vad Mega Man Universe är vet vi med andra ord inte i dagsläget, men mer information och bilder från spelet bör komma inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig