Följ vår...

Ono att avslöja ny titel på Comic-Con

Det har varit mycket snack om Capcoms Yoshinori Ono på sistone. För ett par dagar sedan sade han att Super Street Fighter IV “is nothing compared to what’s coming”, och nu indikerar han att han kommer att avslöja en ny titel på Comic-Con i San Diego i slutet av månaden.

“You’re in for a treat. I can’t say announcement at EVO. Maybe, I’ll be able to speak new thing at Comic-Con !! Don’t miss it on next Saturday !! I finally hope to reveal a bit about what I’ve been relentlessly working on lately..”

Ono sade även att han har förberett en trailer för serietidningsmässan, men han sade inte om den är relaterad till spelet vi nämnde ovan. Om två veckor vet vi förhoppningsvis vad Ono har pratat om.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig