Följ vår...

Rykte: NBA Jam är inte längre Wii-exklusivt

USK, organisationen ansvarig för åldersmärkningar i Tyskland, har publicerat informationssidor för Xbox 360- och PlayStation 3-versioner av NBA Jam. Baskettiteln har länge förväntats vara Wii-exklusiv, men det verkar som att så inte kommer att vara fallet. Det skulle inte vara första gången USK råkar avslöja något dylikt.

Under Nintendos presskonferens på E3-mässan i juni sade Reggie Fils-Aime att NBA Jam Wii är en ”exklusiv version”. Det tolkades då som att hela titeln var exklusiv till Wii, men det är inte omöjligt att han menar att Nintendo Wii-versionen helt enkelt kommer att ha funktioner som de andra versionerna saknar. Förhoppningsvis får vi klarhet i detta inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig