Följ vår...

Konami: MGS 3DS är ”a full product”

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

Konami har sagt till Eurogamer att Nintendo 3DS-versionen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater är en ”full product”, trots att nya kommentarer från personer anställda hos Kojima Productions har antytt att det endast är en teknikdemonstration.

I Kojima Productions senaste podcast sade Sean Eyestone, värd för podcasten, att den Nintendo 3DS-version av Metal Gear Solid 3: Snake Eater som visades upp på E3-mässan förra månaden endast var en demonstration av Konami kan göra med konsolen.

“Of course, I think we talked about the fact that it is a sample,” sade Eyestone. “That’s one thing. So you know, not saying that we won’t bring it out in the future or anything like that. We can’t say one way or the other whether or not something like that will come out on the 3DS.”

“At this point we can’t say anything. But what we did show at E3 was a sample of what we can do with the 3DS.”

Enligt ny information från Konami stämmer alltså inte Sean Eyestones uppgifter. Företaget sade tidigare att de ännu inte har bestämt om titeln ska visas upp på gamescom-mässan i Köln i mitten av augusti.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig