Följ vår...

Bekräftat: Inget Sega på gamescom i år

Sega har bekräftat gårdagens rykte om att företaget inte kommer att närvara på gamescom-mässan i Köln senare i sommar. Sega sade i ett kort uttalande att mässan förblir ”the most important European event in the calendar”, och att beslutet att inte närvara är ”purely commercial”.

“Sega has made the decision not to attend gamescom this year,” sade företaget. “gamescom 2009 was a very successful show for us and continues to be the most important European event in the calendar. The decision not to show at this year’s event was not down to the location of Cologne and will not mean that Sega will never attend gamescom in the future, but simply a commercial decision made for 2010.”

Några av de stora Sega-titlar som förväntades visas upp på mässan är Sonic The Hedgehog 4, Valkyria Chronicles II, Vanquish och Shogun 2: Total War. gamescom 2010 arrangeras i Köln, Tyskland mellan den 18 och 22 augusti.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig