Följ vår...

Ny info om Raving Rabbids: Travel in Time

Raving Rabbids: Travel in Time

Ny information om Ubisofts Wii-titel Raving Rabbids: Travel in Time har publicerats i det senaste numret av Nintendo Power. Som tidigare spel i serien utvecklas det av företagets Paris-studio, som senast jobbade på Red Steel 2.

Raving Rabbids: Travel in Time kommer att ha 25 nya minispel, av vilka ett är ett racing-spel som utspelas i 1500-talets Italien, där kaninerna tar kontroll över Leonardo da Vincis flygmaskin. Man får en hastighetsboost genom att flyga genom ringar och kan samla in power-ups.

Det finns även ett minispel där man sidoscrollar genom Titanic, och ett där man ska förhindra svärdet Excalibur från att hamna i fel händer. Spelet innehåller många mellansekvenser, och man kan få se olika versioner av de historiska händelserna beroende på hur man spelar. Ett exempel som nämndes var att Arthur drar upp en toalettborste ur stenen istället för ett svärd.

Raving Rabbids: Travel in Time släpps till Nintendo Wii den 11 november.

En kommentar

  1. Richard skriver:

    Är det bara jag och alla mina vänner som tycker Rabbids 2 var det enda av spelen av värde? Så mycket öl och skratt man har haft framför det spelet.
    Tyvärr så har dom andra spelen inte varit i närheten av det. =(

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig