Följ vår...

Ghost Trick får ”kanske” uppföljare

Ghost Trick: Phantom Detective

Shu Takumi, mannen bakom Capcoms Nintendo DS-serie Ace Attorney, har i samtal med Joystiq sagt att så länge allmänheten uppskattar hans kommande titel, Ghost Trick: Phantom Detective, är det inte omöjligt att den kommer att få uppföljare.

“[Laughs] Well, we’ll see about [Ghost Trick] two, three and four, but that depends on how well this game is received. We’ll wait and see on that one, but we definitely hope that people will enjoy the game enough. Maybe we will make a two, three and four.”

Ghost Trick: Phantom Detective släpptes i Japan den 24 juni, och verkar ha blivit relativt väl mottaget – spelet var det nionde mest sålda i landet under förra veckan. Det når västvärlden i vinter.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig