Följ vår...

Miyamoto: Ny karaktär kan komma nästa år

Link, Mario, Donkey Kong och Dr. Olimar – Shigeru Miyamoto har skapat några av spelvärldens mest kända karaktärer under sin 30 år långa karriär, och än verkar han ha en del kreativitet kvar. Under ett möte med aktieägare i Kyoto för ett par dagar sedan avslöjade Miyamoto att Nintendo inte tillkännagav alla deras kommande titlar på E3.

“It’s about time for a new game character. Perhaps this can be delivered next year,” sade han.

På grund av den kommande titeln hoppas Miyamoto att de färdigställer Pikmin 3 så snart som möjligt. Det antyder att spelen utvecklas av samma studio; Software Development Group No. 4. De har tidigare utvecklat bland annat New Super Mario Bros. Wii och New Super Mario Bros.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig