Följ vår...

Reggie: Nintendo 3DS släpps under 2011

Nintendo 3DS

Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, har besökt det amerikanska TV-programmet Late Night with Jimmy Fallon för att bekräfta att Nintendo 3DS kommer att släppas i USA under 2011. Han specificerade inte någon releasemånad, men Nintendo har tidigare sagt att konsolen kommer att släppas i samtliga regioner innan mars 2011. Tidigt nästa år, alltså.

Reggie Fils-Aime talade enbart om det Nordamerikanska releasedatumet, vilket i teorin innebär att Nintendo 3DS kan komma att nå Europa i slutet av 2010. Det hör dock inte till vanligheterna att Nintendo-hårdvara släpps i Europa innan den släpps i USA, så vi kan utgå ifrån att konsolen kommer att nå oss i början av 2011 också.

Nintendo har tidigare sagt att Nintendo 3DS kommer att släppas i en region innan 2010 är slut. Om det ovanstående stämmer kommer du alltså kunna importera konsolen från Japan om några månader.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig