Följ vår...

Iwata: 3DS att tilltala ”seriösa spelare”

Nintendo 3DS

Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har sagt till den japanska dagstidningen Nikkei att företaget planerar att samarbeta nära med tredjepartsutvecklare för att “expand into elaborate games targeting serious gamers” med Nintendo 3DS.

I intervjun berättar Iwata att Nintendo har varit i diskussioner med utvecklare samtidigt som de skapade Nintendo 3DS, vilket han tror kommer att gynna både “Nintendo and the software developers.” De flesta titlar till Nintendo DS tilltalar de som vanligtvis inte spelar spel, sade han, och han tror att Nintendo 3DS framsteg i grafik och gameplay kommer att leda till fler hardcore-titlar.

Med titlar som Resident Evil: Revelations, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D – “The Naked Sample” och Saints Row: Drive-By under utveckling till konsolen verkar det som att Iwatas förhoppningar kommer att besannas.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig