Följ vår...

Sega: 3DS att tilltala en bredare publik

Mike Hayes, chef för Sega West, tror att Nintendo 3DS kommer att locka till sig en ny och annorlunda publik. Den unika teknologin i konsolen kan göra att dess publik expanderas bortom casual-spelare till hardcore-publiken, menar han.

“With the quality of the device they’ve got, it’s possible they can expand their audience into an older, broader audience,” sade West.

Hayes sade sig också vara mycket imponerad av de 3DS-titlar som Nintendo visade upp på företagets presskonferens på E3, där konsolen avtäcktes, och han ser fram emot att få se hur den kommer att tas emot av konsumenterna.

“It was interesting to see games like Saint’s Row on the device. If we could bring, let’s say, a House of the Dead or an Aliens title, if the audience for 3DS is much broader it could give us much more scope in that market, and that’s as exciting as well as Mario & Sonic and Monkey Ball games.”

Sega jobbar just nu på en Sonic The Hedgehog-titel och en Super Monkey Ball-titel till Nintendos nästa bärbara konsol. Du hittar fler kommande Nintendo 3DS-spel här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig