Följ vår...

Nintendo: Våra priser är ”competitive enough”

Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har ännu en gång konstaterat att företaget inte har några planer på att sänka priset på Nintendo Wii. Den nuvarande prisnivån är tillräcklig för att Nintendo ska kunna hävda sig i konkurrensen, menar han.

“I am not in a position to know what the companies are doing. As for Nintendo, we do not have any complete plan that we are ready to announce now. We believe prices for our products are competitive enough.”

Satoru Iwata diskuterade även företagets planer för uppföljaren till Nintendo Wii. Han sade att Nintendo börjar överväga att lansera ny hårdvara först när utvecklare ber om det, och då det inte har skett ännu kan det dröja innan företaget släpper en ny stationär konsol.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig