Följ vår...

Nintendo att fortsätta satsa på Nintendo DS

Nintendo DS

Så nu när Nintendo 3DS har avtäckts, kommer Nintendo att överge Nintendo DS och fokusera på den kommande lanseringen av företagets nästa bärbara konsol? Inte om man ska tro en Nintendo-representant som CVG har talat med.

“In terms of DS support we’re still very much committed to the platform and to making new and interesting titles for it,” sade representanten.

Han fortsatte med att presentera ett par exempel på stora DS-titlar som kommer att släppas under 2010, och nämnde Dragon Quest IX, Professor Layton and the Last Time Travel, Golden Sun: Dark Dawn, Pokémon Ranger och Mario vs. Donkey Kong.

Nintendo 3DS avtäcktes på Nintendos E3-presskonferens förra veckan. Konsolen kommer att vara helt bakåtkompitabel med Nintendo DS-titlar, så om och när du bestämmer dig för att uppgradera kan du sälja ditt gamla DS men behålla spelen. 3DS förväntas släppas någon gång innan mars 2011.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig