Följ vår...

Capcom: Revelations-filmen är i realtid

Resident Evil: Revelations

Igår släppte Capcom den första trailern från företagets kommande Nintendo 3DS-titel Resident Evil: Revelations. Det såg bra ut – så bra att många spekulerade att det var en förrenderad sekvens. I ett nytt pressmeddelande klargör dock Capcom att filmen är renderad av deras Nintendo 3DS-spelmotor i realtid.

”The first trailer for Resident Evil: Revelations has just been released and is now available for download from our press extranet. Featuring appearances from Chris Redfield and Jill Valentine the trailer is rendered in real time using the game engine.”

Igår dök det även upp ett rykte som gör gällande att Nintendo 3DS kommer att lanseras i västvärlden i tid till julhandeln, men i mycket begränsade volymer.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig