Följ vår...

Systemuppdatering 4.3 släppt till Wii

Nintendo har precis gjort systemuppdatering 4.3 tillgänglig för nedladdning till Nintendo Wii. Om ditt Wii är ansluten till Internet kommer uppdateringen att installeras automatiskt nästa gång du startar konsolen.

Innehållet i systemuppdateringen är dessvärre föga upphetsande. Systemuppdatering 4.3 kommer att installera en ny funktion som automatiskt söker genom konsoler på jakt efter ”unauthorized channels or firmware” och raderar dem. Det innebär i praktiken att det blir svårare att spela piratkopierade spel på Nintendo Wii-konsoler.

Utöver det inkluderar uppdateringen att par mindre förändringar som inte påverkar systemets funktionalitet eller utseende men förbättrar dess prestanda.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig